Schilderworkshops

2-Daagse Workshop portretschilderen, vrijdag 25 en zaterdag 26 januari 2019
Op 25 en 26 januari geef ik een workshop portretschilderen. Wil je graag een realistisch portret van bijvoorbeeld je kind/kleinkind maken? Of liever een fantasieportret? Met deze workshop leer je in een bepaalde techniek een portret te schilderen. De workshop duurt 2 dagen, van 10.00 uur – 16.00 uur en is inclusief koffie/thee en een heerlijke culinaire lunch, op basis van biologische en gezonde producten. Enige schilderervaring is vereist. Prijs € 195,-. Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee en 2 keer lunch.

‘Purified’ portret © Mariëtte Bloem

                 

 

   ‘Pearl’ portret © Mariëtte Bloem

   

 

‘Pure’ portret © Mariëtte Bloem      

                       

 

‘Child’ portret © Mariëtte Bloem

                                    

Workshop ‘bloemen schilderen met verf, zand en paletmes’, zaterdag 16 februari 2019
Op zaterdag 16 februari geef ik een workshop schilderen met verf, zand en paletmes. Leer te werken met een paletmes en zie wat een prachtige structuren er ontstaan door het gebruik van verf en zand. De workshop is van 09.30 uur – 16.00 uur en inclusief koffie/thee en een heerlijke culinaire lunch, op basis van biologische en gezonde producten. Schilderervaring is niet vereist. Prijs: € 85,- (incl. materiaal, koffie/thee en lunch).

Werk cursisten workshop ‘bloemen schilderen met verf, zand en paletmes’

 

Out of the box, zaterdag 9 maart 2019
Op zaterdag 9 maart geef ik de workshop ‘Out of the box’. Houd jij van structuur en controle, maar beperkt je dat soms? Tijdens deze schilderworkshop leer je buiten de lijntjes te schilderen en dingen los te laten. De workshop is van 09.30 uur – 16.00 uur en inclusief koffie/thee en een heerlijke culinaire lunch, op basis van biologische en gezonde producten. Schilderervaring is niet vereist. Prijs: € 85,- (incl. materiaal, koffie/thee en lunch).

Werk cursisten, workshop ‘out of the box’

 

 

 

 

 

 

 

Schilderen met verf, zand en paletmes, zaterdag 6 april 2019
Op zaterdag 6 april geef ik een workshop schilderen met verf, zand en paletmes. Leer te werken met een paletmes en zie wat een prachtige structuren er ontstaan door het gebruik van verf en zand. De workshop is van 09.30 uur – 16.00 uur en inclusief koffie/thee en een heerlijke culinaire lunch, op basis van biologische en gezonde producten. Schilderervaring is niet vereist. Prijs: € 85,- (incl. materiaal, koffie/thee en lunch).

Workshop ‘creatief met structuur en reliëf’, zaterdag 25 mei 2019
Op 29 september geef ik de workshop creatief met structuur en reliëf. Tijdens deze workshop leer je hoe je met verf, zand, gesso, zijde en kant een 3D schilderij kunt maken. De workshop is van 09.30 uur – 16.00 uur en inclusief koffie/thee en een heerlijke culinaire lunch, op basis van biologische en gezonde producten. Schilderervaring is niet vereist. Prijs: € 85,- (incl. materiaal, koffie/thee en lunch).

Werk cursisten, workshop ‘creatief met structuur en reliëf’

 

 

 

 

 

 

 

Voor bovengenoemde workshops geldt onderstaand dagprogramma:
• 09.30 uur – 09.45 uur Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
• 09.45 uur – 11.15 uur Aanvang workshop
• 11.15 uur – 11.30 uur Pauze met koffie/thee
• 11.30 uur – 12.30 uur Vervolg workshop
• 12.30 uur – 13.30 uur Lunch (een gezonde culinaire verrassing!)
• 13.30 uur – 15.30 uur Vervolg workshop
• 14.30 uur – 14.45 uur Pauze met koffie/thee
• 15.30 uur – 16.00 uur Opruimen en bespreken schilderijen

Een workshop zal doorgaan bij een minimum aantal deelnemers van 3 personen.

Workshops voor bedrijven
Ga als bedrijf in het kader van teambuilding met het personeel een schilderij maken. Leer elkaar op een andere manier kennen en op een andere manier samenwerken. Het schilderij kan één groot doek zijn, maar ook bestaan uit meerdere kleine doeken. Het resultaat kan bijvoorbeeld te maken hebben met de missie/visie van het bedrijf, maar ook met het product dat u verkoopt, of een ander gekozen onderwerp. Uiteraard is vrij schilderen ook mogelijk!