Schilderworkshops

 

Wilt u een workshop volgen? Dat kan! Ik organiseer regelmatig workshops, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Ook is het mogelijk een workshop op maat te krijgen, speciaal aangepast op uw wensen. Denk hierbij aan een vriendinnen dag, een familiedag of een kinderfeestje. Opgeven of informatie aanvragen kan via het contactformulier.

 

Je eigen kleuren, zaterdag 30 september 2017

Schilder jezelf in de stijl van Valerie Depadova. Kies de kleuren die bij jou passen en waar je blij van wordt en laat op het doek zien hoe mooi je bent. Gebruik materialen als verf, stofjes, lintjes kralen enz. zodanig, dat je niet meer ziet wat is geschilderd of opgeplakt.

De workshop is van 09.30 uur - 16.00 uur en inclusief koffie/thee en een heerlijke culinaire lunch, op basis van biologische en gezonde producten. Schilderervaring is niet vereist.

 

Creatief met structuur en reliëf, zaterdag 11 november 2017

Op 11 november geef ik de workshop creatief met structuur en reliëf. Tijdens deze workshop leer je hoe je met verf, zand, gesso, zijde en kant een 3D schilderij kunt maken. De workshop is van 09.30 uur - 16.00 uur en inclusief koffie/thee en een heerlijke culinaire lunch, op basis van biologische en gezonde producten. Schilderervaring is niet vereist.

 

Schilderen met verf, zand en paletmes, zaterdag 16 december 2017

Op zaterdag 16 december geef ik een workshop schilderen met verf, zand en paletmes. Leer te werken met een paletmes en zie wat een prachtige structuren er ontstaan door het gebruik van verf en zand. De workshop is van 09.30 uur - 16.00 uur en inclusief koffie/thee en een heerlijke culinaire lunch, op basis van biologische en gezonde producten. Schilderervaring is niet vereist.

Schilderen met verf zand en paletmes: Dancing in the storm - © Mariëtte Bloem

Out of the box, zaterdag 10 maart 2018

Op zaterdag 10 maart geef ik de workshop ‘Out of the box’. Houd jij van structuur en controle, maar beperkt je dat soms? Tijdens deze schilderworkshop leer je buiten de lijntjes te schilderen en dingen los te laten. De workshop is van 09.30 uur - 16.00 uur en inclusief koffie/thee en een heerlijke culinaire lunch, op basis van biologische en gezonde producten. Schilderervaring is niet vereist.

 

Schilderen met verf, zand en paletmes, zaterdag 14 april 2018

Op zaterdag 14 april geef ik een workshop schilderen met verf, zand en paletmes. Leer te werken met een paletmes en zie wat een prachtige structuren er ontstaan door het gebruik van verf en zand. De workshop is van 09.30 uur - 16.00 uur en inclusief koffie/thee en een heerlijke culinaire lunch, op basis van biologische en gezonde producten. Schilderervaring is niet vereist.

DSCN1218

Voor bovengenoemde workshops geldt onderstaand dagprogramma:

• 09.30 uur - 09.45 uur Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
• 09.45 uur - 11.15 uur Aanvang workshop
• 11.15 uur - 11.30 uur Pauze met koffie/thee
• 11.30 uur - 12.30 uur Vervolg workshop
• 12.30 uur - 13.30 uur Lunch (een gezonde culinaire verrassing!)
• 13.30 uur - 15.30 uur Vervolg workshop
• 14.30 uur - 14.45 uur Pauze met koffie/thee
• 15.30 uur - 16.00 uur Opruimen en bespreken schilderijen

Prijs: € 85,- (incl. materiaal en lunch)

De workshop zal doorgaan bij een minimum aantal deelnemers van 3 personen.

 

Portretschilderen, vrijdag 9 en zaterdag 10 februari 2018

Op 9 en 10 februari geef ik een workshop portretschilderen. Wil je graag een realistisch portret van bijvoorbeeld je kind/kleinkind maken? Of liever een fantasieportret? Met deze workshop leer je in een bepaalde techniek een portret te schilderen. De workshop duurt 2 dagen, van 10.00 uur - 16.00 uur en is inclusief koffie/thee en een heerlijke culinaire lunch, op basis van biologische en gezonde producten. Enige schilderervaring is vereist.

  

Portret: Mam   © Mariëtte Bloem                                   

                                      Fantasieportret: Deeply Touched © Mariëtte Bloem

Een workshop portretschilderen kost € 185,-. Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee en 2 keer lunch.

 

Workshops voor bedrijven

Ga als bedrijf in het kader van teambuilding met het personeel een schilderij maken. Leer elkaar op een andere manier kennen en op een andere manier samenwerken. Het schilderij kan één groot doek zijn, maar ook bestaan uit meerdere kleine doeken. Het resultaat kan bijvoorbeeld te maken hebben met de missie/visie van het bedrijf, maar ook met het product dat u verkoopt, of een ander gekozen onderwerp. Uiteraard is vrij schilderen ook mogelijk!