Creatieve workshops voor bedrijven

Waarom creatieve workshops voor uw team:
In een tijd waarin het welzijn van medewerkers steeds belangrijker wordt, bieden creatieve workshops een unieke en effectieve manier om stress te verminderen, creativiteit te stimuleren en teamdynamiek te versterken. Door samen kunst te creëren, bevorderen we niet alleen teambuilding, maar bieden we ook een gezonde uitlaatklep voor expressie en samenwerking.

Voordelen in een notendop: 

  1. Teambuilding: Gezamenlijk iets creëren bevordert samenwerking en communicatie.
  2. Stressvermindering: Creatieve activiteiten dragen bij aan ontspanning en welzijn.
  3. Positieve Sfeer: Het delen van een creatieve ervaring creëert een positieve werkomgeving.

Hoe we kunnen samenwerken:
Ik ben beschikbaar om een creatieve workshop op maat te ontwerpen voor uw team, afgestemd op uw doelen en tijdschema. Of het nu gaat om een korte pauze tijdens een vergadering of een uitgebreidere teambuildingssessie, ik zorg voor een naadloze en boeiende ervaring.
U kunt mij bereiken per e-mail of telefoon, zie contact.

Verbinding:
Onderstaande kunstwerken zijn gemaakt tijdens een workshop op locatie. Het doel was om ouderen in een zorginstelling en peuters van een kinderopvang met elkaar in contact te brengen. Samen een kunstwerk maken zorgt voor verbinding en meer begrip voor elkaar.

Onder het motto samenwerken is leuk en samen sta je sterker, was het thema van de kunstwerken ‘verbinding’.

Kunstwerken thema 'Verbinding'

 

Trots:
Met het thema trots, mocht een groep mensen met traumatische ervaringen, opschrijven waar ze trots op waren en dit verwerken in een schilderij van een vlinder. De opdracht stond symbool voor het groeien door pijnlijke ervaringen heen (ontpoppen van larve naar vlinder) waarbij je trots mag zijn op wat je geleerd en bereikt hebt. 

Kunstwerken thema 'Trots'