Schilderworkshops

Hieronder vind je een aantal workshops die ik geef. Lijkt het je leuk om mee te doen maar kan je niet op de genoemde datum, dan is het mogelijk om een andere datum af te spreken. Stuur dan even een berichtje via het contactformulier. 

Workshop op maat                                                                                                         

Heb je een speciaal onderwerp dat je wil schilderen of een specifieke techniek die je wil leren, neem dan contact op via het contactformulier, dan bespreken we wat er mogelijk is.

Schilderen met verf, zand en paletmes, zaterdag 22 februari 2020
Op zaterdag 22 februari geef ik een workshop schilderen met verf, zand en paletmes. Leer te werken met een paletmes en zie wat een prachtige structuren er ontstaan door het gebruik van verf en zand. De workshop is van 09.30 uur – 16.00 uur en inclusief koffie/thee en een heerlijke culinaire lunch, op basis van biologische en gezonde producten. Schilderervaring is niet vereist. Prijs: € 85,- (incl. materiaal, koffie/thee en lunch).

2-Daagse Workshop portretschilderen, vrijdag 28 en zaterdag 29 februari 2020
Op 28 en 29 februari geef ik een 2-daagse workshop portretschilderen. Wil je graag een realistisch portret van bijvoorbeeld je kind/kleinkind maken? Of liever een fantasieportret? Met deze workshop leer je in een bepaalde techniek een portret te schilderen. De workshop duurt 2 dagen, van 10.00 uur – 16.00 uur en is inclusief koffie/thee en een heerlijke culinaire lunch, op basis van biologische en gezonde producten. Enige schilderervaring is vereist. Prijs € 195,-. Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee en 2 keer lunch.

‘Purified’ portret © Mariëtte Bloem

                 

 

   

 

 

 

 

 

 

 ‘Pearl’ portret © Mariëtte Bloem

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Frozen Moment’ portret © Mariëtte Bloem

20190828_191900.jpg

 

Out of the box, zaterdag 14 maart 2020
Op zaterdag 14 maart geef ik de workshop ‘Out of the box’. Houd jij van structuur en controle, maar beperkt je dat soms? Tijdens deze schilderworkshop leer je buiten de lijntjes te schilderen en dingen los te laten. De workshop is van 09.30 uur – 16.00 uur en inclusief koffie/thee en een heerlijke culinaire lunch, op basis van biologische en gezonde producten. Schilderervaring is niet vereist. Prijs: € 85,- (incl. materiaal, koffie/thee en lunch).

Werk cursisten, workshop ‘out of the box’

 

 

 

 

 

 

Workshop ‘creatief met structuur en reliëf’, zaterdag 28 maart 2020
Op 28 maart geef ik de workshop creatief met structuur en reliëf. Tijdens deze workshop leer je hoe je met verf, zand, gesso, zijde en kant een 3D schilderij kunt maken. De workshop is van 09.30 uur – 16.00 uur en inclusief koffie/thee en een heerlijke culinaire lunch, op basis van biologische en gezonde producten. Schilderervaring is niet vereist. Prijs: € 85,- (incl. materiaal, koffie/thee en lunch).

Werk cursisten, workshop ‘creatief met structuur en reliëf’

 

 

 

 

 

 

Workshop ‘bloemen schilderen met verf, zand en paletmes’, zaterdag 25 april 2020
Op zaterdag 25 april geef ik een workshop bloemen schilderen met verf, zand en paletmes. Leer te werken met een paletmes en zie wat een prachtige structuren er ontstaan door het gebruik van verf en zand. De workshop is van 09.30 uur – 16.00 uur en inclusief koffie/thee en een heerlijke culinaire lunch, op basis van biologische en gezonde producten. Schilderervaring is niet vereist. Prijs: € 85,- (incl. materiaal, koffie/thee en lunch).

Werk cursisten workshop ‘bloemen schilderen met verf, zand en paletmes’

 

 

 

 

 

 

 

Voor bovengenoemde workshops geldt onderstaand dagprogramma:
• 09.30 uur – 09.45 uur Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
• 09.45 uur – 11.15 uur Aanvang workshop
• 11.15 uur – 11.30 uur Pauze met koffie/thee
• 11.30 uur – 12.30 uur Vervolg workshop
• 12.30 uur – 13.30 uur Lunch (een gezonde culinaire verrassing!)
• 13.30 uur – 15.30 uur Vervolg workshop
• 14.30 uur – 14.45 uur Pauze met koffie/thee
• 15.30 uur – 16.00 uur Opruimen en bespreken schilderijen

Een workshop zal doorgaan bij een minimum aantal deelnemers van 3 personen.

Workshops voor bedrijven
Ga als bedrijf in het kader van teambuilding met het personeel een schilderij maken. Leer elkaar op een andere manier kennen en op een andere manier samenwerken. Het schilderij kan één groot doek zijn, maar ook bestaan uit meerdere kleine doeken. Het resultaat kan bijvoorbeeld te maken hebben met de missie/visie van het bedrijf, maar ook met het product dat u verkoopt, of een ander gekozen onderwerp. Uiteraard is vrij schilderen ook mogelijk!